Aktuellt

Gällande Coronaviruset och COVID-19

Har du en bokad tid hos oss eller tänker du boka tid men har symptom som liknar luftvägsinfektion med några av följande symptom; feber, hosta, trötthet, huvudvärk, värk i kroppen i övrigt och snuva?

Om du har de symptom som nämns ovan bör du stanna hemma. Bra information om Coronaviruset får du via Folkhälsoinstitutet och Vårdguiden 1177.

Om du har symptom och en bokad tid – kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig att boka en ny tid vid ett senare tillfälle.

Har du symptom och tänker boka tid – avvakta med det och kontakta oss via mejl eller telefon för rådgivning.

Tider under 2020

Från och med februari 2018 jobbar jag deltid i Stockholm på In Mo Medveten träning, Brahegatan 42 (T-Stadion). Jag kommer att finnas på plats under ett par dagar med intervaller på ca 4-6 månader för att ta emot dig på naprapatbehandling, för en Personlig träning eller på Rehabträning. Du som har varit hos mig tidigare kommer att via mail få info om vilka datum jag finns på plats och hur du bokar in dig. Du kan också maila alt ringa mig så bokar jag in dig på en tid som passar när jag vet att jag är på plats.

Jag jobbar som konsult på företagshälsovården Priserva, i Ljusdal. Jag kan även ta emot dig privat på Ljusdals Sjukgymnastik på måndagar samt från och med hösten 2016 även på Priserva. Ring mig om du vill veta mer om de tjänster jag erbjuder i Ljusdal  samt om du vill boka in dig på en tid privat.

 

Välkommen!

0739 869 357